Toimiva esihenkilö -verkkovalmennuksen hyödyt ja tavoitteet


Toimiva esihenkilö on Itsenäisesti suoritettava kattava ja ajankohtainen esihenkilövalmennus, joka on tarkoitettu huippuesihenkilöiksi tähtääville ja omaa osaamista kehittäville.

Koulutusohjelma antaa sinulle valmiudet ja osaamisen:

 • Johtaa ja toimia osallistavana ja kannustavana esihenkilönä
 • Kehittyä osaamisen johtamisessa ja ennakoinnissa
 • Ymmärtää valmentavan johtamisen keinojen tärkeyden joka päiväisessä työssä
 • Hallita käytännössä, mitkä ovat työnantajan ja työntekijän oikeudet ja velvollisuudet
 • Kehittää työyhteisötaitojen hallintaa ja seurantaa
 • Laajentaa ja syventää omaa osaamista koskien tulevaisuuden sukupolvia, ja ymmärtää siihen liittyvät erityispiirteet
 • Valmennuksen voi sisällyttää osaksi MBA-koulutusta


Verkkovalmennuksen sisältö


Koulutuksessa on kuusi teemaa, joihin huippuasiantuntijamme ovat räätälöineet ajankohtaisia videoluentoja. Aiheita käsitellään inspiroivasti ja käytännönläheisesti työelämän todellisiin tilanteisiin perustuen. Jokaisen osion arvioitu suorittamisaika on noin 3-8 tuntia.


Kenelle Toimiva esihenkilö-verkkovalmennus soveltuu?


Koulutus sopii esimerkiksi lähi-, linja- ja palveluesihenkilöille, päällikölle, HR-päällikölle tai -asiantuntijalle ja kehityspäällikölle. Olet kiinnostunut kehittämään omaa osaamistasi ja päivittämään omia taitojasi esihenkilönä. Esihenkilövalmennus valmistaa sinua myös tulevaisuutta varten, ja koulutus on hyödyllinen, vaikka et vielä toimisikaan esihenkilönä.

Koulutus suoritetaan itsenäisesti ja kokonaan oman aikataulun mukaisesti digitaalisessa Moodle-oppimisympäristössä. Suoritetusta esihenkilövalmennuksesta saa myös todistuksen.

Oston jälkeen sinulla on yksi vuosi aikaa suorittaa valmennus.


Kouluttajat


Tutkijatohtori Suvi Einola on toiminut pitkään kuntaorganisaatiossa kehittämis- ja esihenkilötehtävissä. Tällä hetkellä hän toimii Vaasan yliopistossa tutkijatohtorina ja toimii kiinteässä yhteistyössä eri sektoreilla toimivien yritysten kanssa. Suvilla on vahva käytännön kokemus julkiselta sektorilta sekä konsulttina että työnohjaajana toimimisesta. Kouluttajana Suvi on inspiroiva ja käytännönläheinen puhuja, joka tarjoaa valmennukseen osallistuville konkreettisia työkaluja omaan esihenkilötyöhönsä. 

Kouluttajana toimii myös väitöskirjatutkija, FM Maria Pajuoja Vaasan yliopistosta. Marialla on 10 vuoden työkokemus operatiivisesta ja henkilöstöjohtamisesta mm. Googlella. Marian osaaminen painottuu erityisesti valmentavaan johtamiseen ja hän on kiinnostunut myös innovatiivisuudesta ja sen johtamisesta. 

Mika Kärkkäinen on Vaasan yliopiston lehtori, jonka erityisalaa ovat työlainsäädännön ja sopimisoikeiden erilaiset näkökulmat. Kärkkäisen koulutustyyli on hyvin käytännönläheinen, sisältäen koko työelämän elinkaaren aina rekrytoinnista työsuhteen päättymiseen saakka. Kärkkäisen koulutukset sisältävät paljon oikeita case-esimerkkejä, vaikeita työlainsäädännön ratkaisuja, ja keskustelua erilaisista vaihtoehdoista, kuten miten ratkaista hankalia työlainsäädäntöön liittyviä tilanteita työyhteisöissä esihenkilönä. Mika Kärkkäinen on miellyttävä luennoitsija, joka osaa pukea ymmärrettävään muotoon vaikeimmatkin lainsäädännön koukerot.

Susanna Kultalahti on Vaasan yliopiston tutkijatohtori, joka on työskennellyt Vaasan yliopistossa monipuolisissa tehtävissä jo yli 10 vuoden ajan. Hän vastaa tällä hetkellä kandidaatin opintojen suunnittelusta ja toteutuksesta sekä toimii mukana monissa eri hankkeissa ja projekteissa. Kultalahti on tunnettu tulevaisuuden sukupolviin keskittyvästä tutkimuksestaan ja hän on kysytty luennoitsija. Susannan tyyli kouluttaa on erittäin innostava, lämminhenkinen ja dynaaminen.


Hinta ja maksaminen


Toimiva esihenkilö -verkkovalmennuksen hinta on 790 € (sis. alv 24%).

Koulutusohjelman hinta sisältää:

 • Laadukkaat videomateriaalit
 • Kuusi eri teemaa liittyen esihenkilönä kasvamiseen ja kehittymiseen
 • Listan ajankohtaisesta kirjallisesta materiaalista jokaisessa teemassa
 • Linkkejä viimeisimpiin tutkimusartikkeleihin
 • Ohjeet ja neuvot tehtävien tekemiseen
 • Henkilökohtaisen tuen koko koulutuksen ajan
 • Kirjallisen palautteen kouluttajalta
 • Todistuksen suoritetusta esihenkilövalmennuksesta
 • Yhden vuoden käyttöoikeuden materiaaleihin

Verkkokaupassamme voit maksaa valmennuksen luottokortilla. Maksunvälittäjänä toimii Stripe. Maksaminen tapahtuu verkkokaupassa, eikä sinua ohjata toiseen palveluun. Maksaessasi Stripella, hyväksyt ehdot, jotka löydät täältä. Stripe on turvallinen ja helppo maksutapa.

HUOM! Käytäthän maksaessasi esim. Google Chrome -, Safari- tai Firefox-selaimia. Teachable-alusta ei toimi optimaalisesti Internet Explorer - tai Microsoft Edge -selaimilla.

Osta nyt Toimiva esihenkilö -verkkovalmennus